Hyltebjerg Gruppe

På tur til Ærkesædet

11. oktober 2019 · Familiespejder · Skrevet af Vanløsespejderne

Familiespejderne tog til sidste møde inden efterårsferien på dagstur til vores skønne hytte Ærkesædet. Forældrene havde spurgt efter en tur op til hytten så det måtte Niels jo selvfølgelig få planlagt!  Vi var heldige med godt vejr og turen ud til skoven var skønt for alle os byfolk. Vi var på tur til søen hvor vi kiggede på planter og dyr, hvorefter der blev spist en skøn frokost i solen! 

Ærkesædet har en god gammel hjemmeside, og den er selvfølgelig som skabt til lejrture, skoleklasser og større grupper. Så leder jeres forening, organisation eller skoleklasse efter en hytte til en weekendtur så kan i se mere om vores lækre hytte her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*