Hyltebjerg Gruppe

Bjørneungerne

Hos Bjørneungerne er vi en gruppe for børn med autisme og deres forældre/ledsager. Vi mødes hver anden lørdag i ulige uger fra kl. 10.00-12.00.

Aktiviteterne bliver tilrettelagt efter børnenes forskellige behov og der er plads til at børnene deltager i aktiviteterne i deres eget tempo. Nogle børn har behov for at iagttage de første par gange og nogle er kun med på deltid. Det skal der være plads til – Det vigtigste er at dit barn har lysten til at komme og være med.

Hvert møde bliver visualiseret ved hjælp af piktogrammer, så der dannes et overblik over hvad der skal ske. Vi holder vores møder i lokalerne og tilbringer det meste af tiden udendørs. Enkelte af vores møder afholdes andre steder (i skoven, på stranden, i spejderhytten, o.l.).

Vi lærer spejder færdigheder igennem leg og samarbejdsøvelser og aktiviteterne tager udgangspunkt i årstiderne samt højtider og vil ofte være inspireret af de deltagende børns interesser. Vi modtager mærker i løbet af sæsonen alt efter hvilke færdigheder vi har arbejdet med.

Hvis du tænker at bjørneungerne er noget for dit barn, så kontakt Joan på joanrink@hotmail.com og hun svarer dig hurtigst muligt.

OBS! Der er venteliste, men hold dig ikke tilbage fra at skrive af den grund.

Vi arbejder på at opstarte endnu en gruppe for børn med autisme, og leder efter passende ledere, så hvis du synes det lyder spændende at være med som arrangør, planlægger og leder så kontakt os endelig!