Hyltebjerg Gruppe

Enhederne

Herunder kan du få et overblik over de forskellige enheder. Enhederne er opdelt efter alder, og vi har spejder fra 3 år og opefter. Vil du læse mere om den enkelte enhed? Så klik på overskriften eller billedet!
Hvis du vil se mere om hvad de enkelte enheder laver for tiden, kan du se gruppens kalenderen her

Familiespejder: 3-6 år

Når man går til familiespejder mødes man hver anden lørdag og laver sjove og spændende aktiviteter – hele familien. Her deltager både børn og voksne, og man løser opgaverne i fællesskab og fordyber sig sammen.

Vi mødes hver anden lørdag 10-12. Kontakt endelig Niels, som koordinerer familiespejderne hvis du er interesseret i at være med. Her kan du læse mere om familiespejderne.

Bjørneungerne

Vi er så heldige at Eva og Joan – vores helt igennem skønne og engagerede mødre – har lavet en enhed for børn med autisme i vores gruppe. Aktiviteterne foregår i trygge rammer med piktogrammer og man deltager som det giver mening for dit/jeres barn. Børnene har en voksen med til alle møderne, og der er et rigtigt godt sammenhold familierne imellem hvor alle giver en hånd med for at skabe de bedste rammer for møderne.

Der er i øjeblikket venteliste til Bjørneungerne, men kontakt endelig Joan hvis det lyder som noget for jeres barn. Man kan fange Joan på mailen: joanrink@hotmail.com

Bjørneungerne mødes hver anden lørdag 10-12

Bæverne: 0. og 1. klasse

Kunne du tænke dig at blive venner med en masse glade børn, på din alder? Det kan du hos bæverne! Vi hygger os med lejrbål og sang. Vi oplever den spændende natur. Vi lærer selv at binde knob men vi skal selvfølgelig ikke lære hele tiden, så der er også masser af tid til leg og fantasi.

Vi mødes hver torsdag 17.00-18.00

– Foto: Frederik Dahl Kehlet

Ulvene: 2. og 3. klasse

Når man er ulv, begynder man at kigge på kort, øve knob og træne andre spejderfærdigheder. Alt foregår på et niveau, hvor alle kan være med, uden at have prøvet det før. Vi tager desuden på weekendture ca. 2 gang halvårligt. Lyder det som noget for dig? Så kig endelig forbi. Det er Peter der tager sig af Ulvene og han er klar til at tage godt imod nye medlemmer!

Vi mødes tirsdage 17.00-18.30

Junior: 4. og 5. klasse

Her til efterårs-opstart har vi lavet en ny juniorenhed i Vanløsespejderne.

Når man bliver Junior, tager man for alvor hul på spejderlivet. Det er nu, at man bl.a. lærer at håndtere en økse og selv planlægger dele af weekendturene. Man begynder at lære at klare sig selv.  Vi tager på ca. 4 weekendture i løbet af året.

Vi mødes onsdage 18:30-20:30