Vanløsespejderne – Hyltebjerg Gruppe

Bliv frivillig

Frivillig hos Vanløsespejderne: Hvad kan man lave?

Alle hos Vanløsespejderne – Hyltebjerg Gruppe arbejder frivilligt, og vores frivillige arbejder langt fra kun med traditionelt spejderarbejde. Som frivillig hos os kan du…

  • være spejderleder og være i tæt kontakt med vores fantastiske spejdere
  • være bestyrelsesmedlem og være med til at sikre, at det praktiske fungerer 
  • stå for vores hjemmeside, sociale medier og det grafiske arbejde 

Spejderleder hos os får du…

Som spejderleder hos os, vil du altid være en del af et team af frivillige, som sammen planlægger de ugentlige spejdermøder, endagsture, weekend- og sommerlejre. 

Vores frivilliggruppe fordeler arbejdsområderne mellem sig, så du kommer til at stå for det, du synes er fedest at arbejde med. Det kan f.eks. være lege, instruktion i båltænding, kreative aktiviteter og meget mere. Uanset hvilken opgave, du gerne vil stå for, så er der altid andre frivillige, som hjælper og støtter op om dig, hvis det bliver nødvendigt. 

Uanset hvilken type opgaver, du synes er sjovest, så har alle vores spejderledere en ting til fælles: De brænder for at give børn og unge gode oplevelser og for at skabe varige fællesskaber.

Som spejderleder hos Vanløsespejderne – Hyltebjerg Gruppe kan du forvente:

  • at blive en del af et meningsfuldt fællesskab blandt lederne.
  • mulighed for at give en gruppe af børn og unge gode oplevelser og venskaber for livet.
  • ansvaret for at planlægge aktiviteter i enheden og i spejdergruppen generelt.
  • god sparring med og støtte fra dine medledere, så du altid kan få svar på spørgsmål og eventuelle usikkerheder. 

Skal man have erfaring som spejder?

Har du ikke været spejder før, så fortvivl ikke! Vi forventer nysgerrighed, mod på at lære nyt og glæde ved udeliv. Selv er vi en god blandet flok af garvede spejdere med mange ‘spejderår’ på bagen samt nytilkomne voksne, der aldrig har prøvet det før. 

Uanset om du er studerende med interesse for pædagogik eller grafisk design eller familiemenneske med interesse for natur- og udeliv, så kontakt os. Jo bredere vi favner, jo stærkere bliver vores spejdergruppe.

Som beskrevet i toppen har vi flere opgaver end de traditionelle spejderorienterede opgaver, så er du interesseret i at deltage i det frivillige fællesskab med andre opgaver, så kontakt os endelig. 

Bliv frivillig hos Vanløsespejderne – kontakt os i dag

Er du interesseret i at høre mere så kontakt os på vanloesespejderne@gmail.com