Vanløsespejderne – Hyltebjerg Gruppe

Enheder

Herunder kan du få et overblik over de forskellige enheder, som er betegnelsen af de forskellige grupper af børn, unge og voksne. Enhederne er primært opdelt i klassetrin, men vi har spejder for børn helt ned til 3 års alderen.

 

Vil du læse mere om den enkelte enhed? Så klik på overskriften eller billedet! Hvis du vil se mere om, hvad de enkelte enheder laver for tiden, kan du se gruppens kalenderen her

 

Familiespejder: 3-6 år

Når man er familiespejder, mødes man hver anden lørdag i lige uger. Vi laver sjove og spændende aktiviteter, hvor hele familien kan være  med. Her deltager både børn og voksne, og man løser opgaverne i fællesskab og fordyber sig sammen. Kontakt endelig Niels, som koordinerer familiespejdernes program, hvis du er interesseret i at være med. Vi mødes hver anden lørdag kl. 10:00-12:00.

 

 

 

Bæver: 0.-1. klasse

Kunne du tænke dig at blive venner med andre børn på din alder? Det kan du hos bæverne! Vi bygger huler, laver bål og synger sammen. Vi oplever den spændende natur. Vi lærer selv at binde knob, men vi skal selvfølgelig ikke lære hele tiden, så der er også masser af tid til leg og fantasi. Vi mødes torsdage kl. 17.00-18.00. 

 

 

 

 

– Foto: Frederik Dahl Kehlet

 Ulve: 2.-3. klasse

Når man er ulv, begynder man at kigge på kort, øve knob og træne   andre spejderfærdigheder. Alt foregår på et niveau, hvor alle kan   være med uden at have prøvet det før. Vi tager desuden på   weekendture ca. 2 gange halvårligt. Lyder det som noget for dig? Så kig endelig forbi. Vi mødes torsdage kl. 17.00-18.30. 

 

 

 

Troppen: 4.-10. klasse

Troppen spænder bredt over mange klassetrin. Det drager vi nytte af med fantastiske muligheder med konceptet ‘børn lærer børn’, men også med aldersopdelte aktiviteter, hvor man bliver udfordret på eget niveau. Når man er over 10 år, er man desuden gammel nok, til at deltage på vores internationale lejre. Vi mødes tirsdage kl. 18.00-20.00.