Hyltebjerg Gruppe

Tilmelding & Kontingent

Tilmelding

Hvis du synes det lyder spændende at gå til spejder, så kan du altid bare dukke op og være med i den enhed der passer til din aldersgruppe. Du kan se hvornår enhederne mødes og læse mere om hvad de laver på enhedssiden. Man må meget gerne komme og være med til spejder uden at være indmeldt, og finde ud af om det er noget man synes er sjovt og spændende. Vi plejer at sige at man må være med cirka 3 gange før man melder sig ind – man skal jo lige have lov at se det an. 

Når du skal indmelde dig, så foregår det via vores hjemmeside lige her, og ellers kan du altid bede en leder om at få en indmeldingsblanket på papir. 

Kontingent

Kontingentet dækker materialer, leje af lokaler, mærker til uniformen mm.
Som medlem er du dækket af KFUM-Spejdernes ulykkesforsikring når du er til spejder.

Fra 2020 ligger kontingentet

  • For familiespejdere på 250 kr. pr. familier pr. halvår
  • For Bjørneungerne på ligeledes på 300 kr. pr. familie pr. halvår
  • For alle andre medlemmer på 350 kr. pr. halvår at være medlem.

Alle vores voksne ledere er frivillige og ulønnede.
Kontingentet opkræves hver kvartal via medlemsservice.

Friplads

Det er vigtigt for børn og unges udvikling, at de har en fritidsaktivitet, hvor de møder et andet fællesskab end i skolen. Det gælder alle familier, også dem hvor et kontingent er en stor udgift i budgettet. Derfor er vi super glade for at der nu igen (fra oktober 2019) er mulighed for at søge friplads hos KFUM-spejderne. 

Med friplads koster det 75 kr. om året at være spejder. Vi er nødt til at opkræve et minimum på 75 kr. om året, det er nødvendigt for at vi kan modtage tilskud fra kommunen.

Det er gruppens ansvar at søge friplads for et medlem, så tag fat endelig fat i os hvis i gerne vil være med til spejder, men synes det er en uoverskuelig udgift. Vi vil enormt gerne være med til at skabe plads til jer og jeres børn hos os, herunder økonomisk rum til det.